Łosoś smażony na patelni podawany z puree Wasabi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 788 kalorii, 16G białka, oraz 46g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, zieloną cebulę, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ziemniaki tłuczone z łososia sezamowego i Wasabi, Smażony łosoś z miodowym sosem Wasabi, oraz Wasabi Puree Ziemniaczane podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Łososia doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni saute, na dużym ogniu, dodać oliwę z oliwek. Smażyć filety z łososia na złoty kolor z obu stron, około 2 minut z każdej strony.
Przełóż do nagrzanego piekarnika i kontynuuj gotowanie, aż medium się skończy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podawać na łóżku z wasabi puree ziemniaczanym, z połową Miso i sosem śliwkowym skropionym i z kolendrą i miętowym Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sos śliwkowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Wasabi
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Miso
5
Udekoruj zieloną cebulką i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
6
W blenderze lub robocie kuchennym przetworzyć szpinak i rzeżuchę na cienkie puree. Przejść przez Tamis lub stainer. Rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Ziemniaki gotujemy w osolonej, wrzącej wodzie, aż skończymy. Przejdź przez ricer.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
8
Ubijamy gorącą śmietaną i masłem, 1 mały kawałek na raz. Tuż przed podaniem wymieszaj pastę wasabi i przecier ze szpinaku i rzeżuchy. Mieszać, aż będzie dobrze wkomponowany. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
W średnim rondlu rozgrzać olej arachidowy. Na średnim ogniu dodać czosnek, szalotkę, imbir i zieloną cebulkę i smażyć, aż będzie błyszczący i lekko rumiany, około 5 minut. Wymieszać z anyżem i czarnym pieprzem. Kontynuuj smażenie do aromatycznego, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Deglaze z winami śliwkowymi, Porto i czerwonymi. Zmniejszyć, aż pozostanie tylko około 1 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Port
11
Dodać jagnięcinę i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z puree malinowym, czerwoną pastą miso i neriume. Kontynuuj zmniejszanie aż do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z Malin
Czerwone Miso
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
12
Wymieszać z masłem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli jest zbyt cierpki, dodaj szczyptę cukru. Przecedź przez chinois i trzymaj ciepło, dopóki nie będzie to potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
13
W małej misce połączyć proszek musztardowy i wodę i wymieszać, aby uzyskać pastę i odstawić. W blenderze połącz kolendrę, miętę, żółtko, orzeszki ziemne, nerkowce, sok z cytryny, marynowany imbir, ocet i rozpuszczoną musztardę. Proces do przecieru. Podczas pracy silnika powoli dodawaj olej arachidowy do zemulgowania. Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przechowywać w lodówce, aż będzie potrzebna. Użyj połowy vinaigrette dla jagnięciny i połowę rezerwy dla łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Imbir Marynowany
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Vinaigrette
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Odmiany Grzybów
Orzechy Nerkowca
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.