Łosoś Miodowo-Musztardowy
Łosoś miodowo-musztardowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z łososia, ocet winny, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Łosoś Miodowo-Musztardowy, oraz Łosoś W Sosie Miodowo-Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery z regałem piekarnika 6 cali od ciepła. Wymieszać razem pierwsze 5 składników w małej misce. Ułóż filety z łososia na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową; łososia posmaruj sosem miodowo-musztardowym.
Łosoś Broil, obracanie patelni w połowie, 8 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.