Łosoś-Koper Czerwony Curry
Łosoś-Koper Czerwony Curry jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kopru włoskiego, papryka serrano, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Czerwony Lucjan gotowany w piekarniku z koprem włoskim i Curry, oraz Mahimahi kokosowy gulasz Curry z marchewką i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otwórz puszki mleka kokosowego bez wstrząsania i miarka się trzy czwarte stałego kremu kokosowego na górze NTO 4-quart rondel i ustawić go na średnim ogniu.
Dodaj pastę curry do kremu kokosowego i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz oddzieli się od śmietany i mieszanina zacznie smażyć, około 4 minut.
Dodaj pozostałe mleko kokosowe do garnka wraz z koprem włoskim; doprowadzić do delikatnego wrzenia i zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż koper włoski będzie delikatny-chrupiący, o 5 protokół.
Dodać łososia, cukier i sos rybny. SOS dostosować do pożądanej konsystencji z wodą. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż łosoś zostanie ugotowany. Dostosuj przyprawy z większą ilością cukru lub sosem rybnym w razie potrzeby. Wymieszać z papryką i liśćmi bazylii.
Podawać natychmiast z gotowanym na parze ryżem jaśminowym.