Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso

Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gorący Musztardowy łosoś ze szparagami miso może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 6,83 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 50g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szparagów, pasty miso, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso, Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć musztardę z miodem i gorącym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić mieszaninę po obu stronach kotletów z łososia, ułożyć je w jednej warstwie na dużym naczyniu i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut i do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Na dużej blasze do pieczenia, skropić szparagi oliwą z oliwek, zwijając włócznie, aby pokryć. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 4 minuty, lub aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
W międzyczasie, w małej misce, połączyć pastę miso z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i obficie posmarować szparagi pastą. Powrót do piekarnika i piec przez 3 minuty, lub do miękkości i szkliwione. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Rozgrzej brojlery. Za pomocą szpatułki zeskrobać większość marynaty z łososia i ułożyć kotlety w warstwie na obramowanej blasze do pieczenia. Smażyć łososia na 1 stronie tylko przez 3 minuty, lub aż dobrze rumiane; obrócić blachę do pieczenia nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Łososia i szparagi przełożyć na talerze i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Rekomendacja wina: aby stawić czoła bogactwu ryb, spróbuj pełnowartościowego California Chardonnay, takiego jak 1997 Iron Horse Cuve Joy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Uwagi: jedna porcja: kalorie 380 kcal, Tłuszcz całkowity 20 g, Tłuszcz nasycony 4 gm

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn