Łosoś Glazurowany Chili-Czosnek
Łosoś glazurowany Chili-czosnek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 274 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sos chili, marmoladę pomarańczową o niskiej zawartości cukru, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś Glazurowany Chili, Słodki Chili Pomarańczowy Glazurowany Łosoś, oraz Azjatyckie Pesto Nadziewane Chili Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; pędzel połowę mieszanki sosu chili na filety.
Umieścić filety, skórki w dół, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil fish 5 minut; pędzel z pozostałą mieszanką sosu chili. Broil 2 Więcej minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.