Łosoś duszony w piecu w cytrynowo-estragonowym Crème Fraîche

Łosoś duszony w piecu w cytrynowo-estragonowym Crème Fraîche
Łosoś duszony w piecu w cytrynowo-estragonowym Crème Fraîche to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 484 kalorie, 35g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać masło; więcej, crème fraîche, koszerna sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś wędzony na gorąco z estragonem Crème Fraîche, Ostrygi z Creme Fraiche, cytryną i estragonem, oraz Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i estragonem Creme Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wytnij kawałek pergaminu, aby zmieścić się w dużej patelni żaroodpornej, smażyć patelnię lub Ognioodporne naczynie do pieczenia. Lekko posmarować jedną stroną pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Połączyć sok z cytryny, estragon, i crme frache w małej misce i odstawić. Stopić 2 Tbs. masła na patelni lub w naczyniu do pieczenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać szalotkę i wermut i zmniejszyć do glazury; usunąć z ognia. Filety przyprawiamy solą i pieprzem i układamy w jednej warstwie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
WermutWermut
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać mieszaninę crme frache na łososia, przykryć pergaminem, strona masła w dół, i piec, aż łosoś jest po prostu nieprzezroczyste całej, 18 do 20 protokół; dont overcook.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Łososia przełożyć na talerz i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Umieść patelnię na średnim ogniu i zmniejszyć sos, aż będzie wystarczająco gęsty, aby lekko pokryć łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Usuń z ognia, trzepaczka w pozostałych 2 Tbs. masło, doprawić solą i pieprzem. Każdy filet z łososia układamy na ciepłym talerzu obiadowym i polewamy sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z łososiaFilety Z łososia
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Udekorować koperkiem lub szczypiorkiem. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
10
Łososia podawać z groszkiem wiosennym lub szparagami. Propozycje drinków spróbuj chrupiącego francuskiego Chardonnay lub Sauvignon Blanc z małym lub żadnym dębem, takim jak Chablis z
Składniki, których będziesz potrzebować
ChablisChablis
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Rolland Lavantureux lub Domaine Chavet Menetou-Salon, mało znany Loire Sauvignon Blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1
Kalorie
1
620, tłuszcz
2
48, Kalorie Tłuszczowe
1
440, Tłuszcze Nasycone
2
22, białko
3
36, Tłuszcz Jednonienasycony
4
15, węglowodany
5
610, Cholesterol
6
200, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
4, Tłuszcz Wielonienasycony
2
8, sód

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn