Łosoś czosnkowy Chili (Przepis na lekkie masło)

Łosoś czosnkowy Chili (Przepis na lekkie masło)
Przepis chili czosnek łosoś (Light Butter Recipe) może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. To danie główne ma 397 kalorii, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.47 za porcję. Jeśli masz masło land O lakes®, filet z łososia, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto marchewkowe z lekkim lukrem masła (przepis na lekkie masło), Pan-Crisped łosoś z lekkim kremem Dijon i masłem czosnkowym bułka tarta, oraz Pełnoziarniste Jabłko Crisp (przepis na lekkie masło).

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn