Łososiowe Quesadillas
Łosoś Quesadillas może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 432 kalorie, 38g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Łososiowe Quesadillas, Łososiowe Śniadanie Quesadillas, oraz Łosoś Teriyaki i ananas Quesadillas dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.