Łososiowa Śmietana (Pasty)

Łososiowa Śmietana (Pasty)
Łososiowa śmietana (pasty) jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, śmietanę i szczypiorek, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kwaśna śmietana i wołowina, Pieczarki z kwaśną śmietaną, oraz Łosoś śmietankowo-cebulowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn