Łodzie z cukinii z bulgurem
Cukinia z bulgurem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 241 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bulgur, cebula, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Łodzie, Cukinia Łodzie, oraz Cukinia Łodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz bulgur i wrzącą wodę w misce; dobrze wymieszaj. Przykryć i odstawić 30 minut.
Pokrój każdą cukinię na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki, i odstawić muszle na bok. Posiekać miąższ, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 1/2 szklanki miąższu cukinii, cebula, kminek, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać bulgur, ser, i dalej 6 składników (ser przez pieprz); dobrze wymieszać.
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki bulgur do każdej skorupki cukinii, i umieścić w 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w 375 przez 25 minut.
Uwaga: aby cukinia-Bulgur
Pieczemy, zamieniamy miąższ cukinii na 1 1/2 szklanki obranej, posiekanej cukinii. Łyżka mieszanki bulgur do 1-quart zapiekanka zamiast muszli. Przykryć i piec w 375 przez 25 minut.