Łatwy Włoski Klopsik
Przepis łatwy włoski klopsiki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 15. To danie główne ma 171 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, sos do makaronu classico family favorites, ser mozzarella o niskiej wilgotności i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Włoski Klopsik Easy Layered, Włoski klopsik mamy, oraz Włoskie klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem 1/4 szklanki każdego sosu makaronowego i sera tylko do wymieszania.
Kształt do bochenka w płytkim naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania.
Piec 1 godzinę lub do końca (160F), polewając pozostałym sosem i serem po 50 min.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.