Łatwy Stek Salisbury
Łatwy stek Salisbury wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 23 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, sos worcestershire, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać płatki owsiane, można śledzić to danie główne z Jumbo Cinnamon Roll Cake jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Łatwy Stek Salisbury, Najlepszy Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mieloną wołowinę, owies, jajko, sos Worcestershire, ketchup, woda, suszona mielona cebula, sól, i pieprz w misce, aż równomiernie połączone; kształt na 6 pasztecików w kształcie owalnym.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować paszteciki w gorącej patelni, aż całkowicie rumiane, 2 protokół na stronę.
Przenieść rumiane paszteciki do naczynia do pieczenia.
Top paszteciki z krążkami cebuli. W misce wymieszać zupę grzybową i mleko; polać pasztecikami. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny, gorący i szary w środku, około 45 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).