Łatwy Sos Do Spaghetti

Łatwy Sos Do Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj łatwego sosu Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście rozmarynu, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj So-Easy Spaghetti Sauce, Łatwy sos Spaghetti mojego chłopaka, oraz Łatwy Sos Do Mięsa Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni o dużym dnie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować, aż delikatnie rumiane, o 5 protokół, następnie dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj uchwyt ziemi i rozbić na kawałki. Gotować, aż Nie różowy kolor pozostaje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
4
Dodać posiekany rozmaryn, tymianek i majeranek, i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodaj pomidory, pastę pomidorową, kapary, ocet z czerwonego wina i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
6
Dodaj liść laurowy, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i obniżyć ciepło do bardzo niskiej. Gotować, odsłonięte, przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aby dno się nie poparzyło. Jeśli płyn z sosu wyparuje zbyt szybko, dodaj trochę gorącej wody, aby nie poparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Makaron ugotować w dużym garnku z osoloną wodą zgodnie z Instrukcją w pudełku. Makaron wrzucić z sosem i podawać z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSos
Magazyn