Łatwy Sos Alfredo I

Łatwy Sos Alfredo I
Łatwy sos Alfredo i jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 379 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 253 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, ciężka śmietana, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Łatwy Sos Alfredo, Szybki i łatwy sos Alfredo, oraz Lekki i łatwy Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz śmietanę, masło lub margarynę i starty parmezan. Gotować na średnim małym ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Sos zgęstnieje po staniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn