Łatwy Rzymski Chleb Serowy

Łatwy Rzymski Chleb Serowy
Łatwy Rzymski chleb serowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz aktywne drożdże, ser romano, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Łatwy Chleb Z Serem Brokułowym, Łatwy Brazylijski Chleb Serowy, oraz Łatwy Włoski Chleb Serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać mleko i drożdże; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W osobnej misce połączyć mąkę, jajka, mieszaninę drożdży, ser i masło; dobrze wymieszać. Łyżka ciasto na dwa lekko nasmarowane 9x5 calowe patelnie Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Odstawić do podwojenia, około 60 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 45 minut, aż do złotego koloru, a dno bochenka brzmi pusto po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn