Łatwy Hiszpański Ryż

Łatwy Hiszpański Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj łatwy hiszpański ryż. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 169 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bulion pomidorowy, pomidory roma, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 437 fanów. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Łatwy Hiszpański Ryż, Łatwy Hiszpański Ryż, oraz Łatwy hiszpański ryż (lżejszy ).

Instrukcje

1
Umieść garnek na średnim ogniu; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlej ryż do gorącego oleju, cały czas mieszając, aż ryż stanie się złoty do ciemnobrązowego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wymieszaj wodę, pomidory, cebulę, kolendrę i bulion z ryżem. Wyłącz ogień i szczelnie przykryj pokrywką, aż ryż wchłonie cały płyn, około 20 minut. W razie potrzeby dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn