Łatwy Grillowany Stek Kabobs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj łatwe grillowane steki Kabobs. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 220 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, paprykę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Łatwy Grillowany Stek Kabobs, Grillowany stek i Kaboby warzywne, oraz Grillowane Teriyaki Steak Kabobs (Paleo).
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Pokrój wołowinę na 24 centymetrowe kawałki. Nić wołowinę, paprykę i grzyby na przemian na każdym z ośmiu 10-do 12-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem.
Pozostałe składniki wymieszać.
Przykryć i grill kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 18 minut, obracając i szczotkując kabobs 3 lub 4 razy z mieszaniną oleju, aż wołowina jest pożądana doneness i warzywa są miękkie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.