Łatwy Fettuccine Alfredo
Easy Fettuccine Alfredo to śródziemnomorskie danie główne. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 46 g tłuszczu i łącznie 664 kalorie. Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka masła, pieprzu, fettuccine i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Easy Fettuccine Alfredo, Easy Fettuccine Alfredo i Easy Fettuccine Alfredo.
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W rondlu podgrzej mleko i masło, aż masło się rozpuści. Dodajemy serek śmietankowy i podgrzewamy aż się rozpuści.
W razie potrzeby dodaj parmezan i pieprz; gotować i mieszać aż do wymieszania i podgrzania.
Odcedź makaron i przełóż go do miski, w której będziesz podawać.
Polej sosem fettuccine; wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Pinot Grigio, Unoaked Chardonnay
Pinot Grigio i Unoaked Chardonnay to świetny wybór do Fettuccine Alfredo. Kremowe, serowe i maślane dania z alfredo można pięknie łączyć z niebekniętym chardonnay lub pinot grigio. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.