Łatwy Deser Pomarańczowo-Żurawinowy

Łatwy Deser Pomarańczowo-Żurawinowy
Need a deser bezglutenowy? Łatwy deser pomarańczowo-żurawinowy może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz segmenty mandarynki, maliny, ciasto funta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Deser Pomarańczowo-Żurawinowy, Łatwy Deser Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Deser z kremem pomarańczowym z sosem rubinowo-żurawinowym.

Instrukcje

1
Wymieszać pudding wymieszać z mlekiem w 2-ćwiartce sosu-patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia.
3
Umieścić folię bezpośrednio na budyniu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać cukier puder; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Wrzucamy 1/2 szklanki bitej śmietany do budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6
Cut Funt ciasto na 1/2-calowe plastry; pokroić każdy kawałek w poprzek na pół. Ułóż około jednej trzeciej kawałków ciasta w dolnej części miski ze Skośnym boku, lub ułóż jedną połowę kawałków ciasta w dolnej części miski z prostą stroną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Posypać 2 łyżkami likieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
8
Na kawałki ciasta rozprowadzić około jednej trzeciej lub połowy sosu żurawinowo-pomarańczowego. Wierzch po połowie malin i pomarańczy. Łyżka 1 szklanka mieszanki budyniu nad owocami. Powtórz warstwy z barwieniem ciasta, likieru, sosu żurawinowo-pomarańczowego, malin, segmentów pomarańczowych i mieszanki budyniowej. Wierzch z pozostałą bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
(z Kartonu)(z Kartonu)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
9
Dekoruj dodatkowymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn