Need a deser bezglutenowy? Łatwy deser pomarańczowo-żurawinowy może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz segmenty mandarynki, maliny, ciasto funta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Deser Pomarańczowo-Żurawinowy, Łatwy Deser Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Deser z kremem pomarańczowym z sosem rubinowo-żurawinowym.
Instrukcje
1
Wymieszać pudding wymieszać z mlekiem w 2-ćwiartce sosu-patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia.
3
Umieścić folię bezpośrednio na budyniu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodać cukier puder; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Wrzucamy 1/2 szklanki bitej śmietany do budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6
Cut Funt ciasto na 1/2-calowe plastry; pokroić każdy kawałek w poprzek na pół. Ułóż około jednej trzeciej kawałków ciasta w dolnej części miski ze Skośnym boku, lub ułóż jedną połowę kawałków ciasta w dolnej części miski z prostą stroną.
Na kawałki ciasta rozprowadzić około jednej trzeciej lub połowy sosu żurawinowo-pomarańczowego. Wierzch po połowie malin i pomarańczy. Łyżka 1 szklanka mieszanki budyniu nad owocami. Powtórz warstwy z barwieniem ciasta, likieru, sosu żurawinowo-pomarańczowego, malin, segmentów pomarańczowych i mieszanki budyniowej. Wierzch z pozostałą bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.