Łatwe Risotto Z Dyni
Easy Butternut Squash Risotto to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, brązowy ryż do mikrofalówki, dynia piżmowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łatwe risotto z dyni i pikantną kiełbasą, Easy Butternut squash & kale risotto z serowym parmezanem migdałowym, oraz Risotto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół wzdłuż. Zbierz nasiona i ciągnący się miąższ.
Umieścić połówki squasha, ściąć boki w dół, na folii w kuchence mikrofalowej. Gotować na wysokiej 10 minut lub aż gotowane przez. Miąższ miąższu wymieszać, aż będzie gładki i odstawić na bok.
Ryż w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem masła.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i opcjonalnie imbir; gotować 2 protokół, mieszając.
Naprzemiennie mieszać w squash i bulion, 1/2 szklanki na raz; czekać, aż każdy jest wchłaniany przed dodaniem więcej.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu, sól i pieprz.
Podawać w miseczkach; w razie potrzeby udekorować serem.