Łatwe powolne Cooker Baked Beans jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 93 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, melasę, fasolkę grochową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Slow Cooker Baked Beans, Slow Cooker Baked Beans, oraz Najlepsza W Historii Pieczona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w dużej misce i odebrać je, odrzucając wszelkie złamane fasoli lub kamieni. Przykryj fasolę co najmniej 3 cale zimnej wody. Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Wlać do wolnej kuchenki i mieszać, aż do całkowitego połączenia. Przykryć i gotować na dużym lub małym ogniu, aż fasola będzie miękka, a ciecz lekko zgęstnieje (będzie gęstnieć bardziej, gdy ostygnie), około 6 godzin. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę