Łatwe, Pikantne Naleśniki
Przepis łatwy pikantne naleśniki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. Na 37 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, kurczak z rożna, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to BáNH XÃo (pikantne naleśniki Wietnamskie nadziewane krewetkami i pieczarkami), Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, oraz Szybkie I Łatwe Pikantne Ciecierzyca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Naleśniki: w misce połączyć mąkę i sól. W osobnej misce ubijamy jajka, mleko i roztopione masło.
Miksturę jajek ubić na mąkę, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Przecedzić mieszaninę do czystej miski.
Podgrzać małą patelnię nieprzywierającą lub patelnię z krepy na średnim ogniu.
Wlać około 1/4 szklanki ciasta do środka patelni, wirowanie patelni do herbu. Gotować przez około 1 minutę lub do uzyskania jasnozłotego koloru spodu. Flip i gotować przez 30 sekund.
Przenieś na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto. (Make-ahead: ułóż naleśniki między woskowanym papierem, zawiń i przechowuj w lodówce do 3 dni lub zamrażaj do 1 miesiąca.)
Kurczak i czosnek nadzienie: na patelni, roztopić 3 łyżki masła na średnim ogniu z czosnkiem i tymiankiem.
Dodać kurczaka i gotować, mieszając przez 5 minut lub do ogrzania przez. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia i wygładzenia.
Wyjąć z ognia i podzielić mieszaninę kurczaka na środek każdej krepy i złożyć.
Umieścić w płytkim naczyniu żaroodpornym, nakładając się lekko. Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i skropić nadziewane naleśniki.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na około 10 minut lub do czasu rozgrzania.
Przed podaniem posypać natką pietruszki.