Łatwe Oblodzenie
Łatwe Oblodzenie może być tylko lukier szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 180 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Idź do sklepu i odebrać wodę, żel barwniki spożywcze, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Łatwe Ciasto Marchewkowe I Krem Ser Lukier, Łatwe Ciasto bananowe z szybkim lukrem karmelowym, oraz Łatwe bułeczki cynamonowe z polewą z rumianego masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier puder i tylko białka w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości, aż do połączenia.
Dodać 1/3 szklanki wody; ubijać do wymieszania. Zwiększenie prędkości do wysokiej; nadal pokonać 8 minut lub aż oblodzenie jest bardzo gruby. Lukier można zabarwić pastą lub żelem barwniki spożywcze, zgodnie z potrzebami. Rura na ciasteczka, lub cienkie z nieco więcej wody do rozprzestrzeniania.
Aby zrobić lukier: użyj worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę lub wypełnij plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym lukrem i odetnij 1 rogi. Oblodzenie rur wzdłuż krawędzi ciastek lub we wzór, który lubisz. W razie potrzeby natychmiast posypać cukrem dekoracyjnym lub jadalnym brokatem.