Łatwe Obfite Lasagne
Przepis łatwy obfite lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser mozzarella, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Obfite Lasagne, Obfite Lasagne Z Kurczakiem, oraz Obfite Klopsiki Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz sos, mięso i wodę.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki sosu na dnie naczynia do pieczenia 12x8 cali.
Top z warstwami po połowie każdej z niegotowanego makaronu lasagne, ser ricotta i pozostałej mieszaniny sosu. Powtórz wszystkie warstwy; posypać rozdrobnionym serem. Przykryć szczelnie folią.
Odstawić 5 do 10 min. przed cięciem do serwowania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator