Łatwe Nigdy Nie Zapomniane Guacamole
Łatwe nigdy nie zapomniane Guacamole jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, serek, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Łatwa chała dzięki zapomnianej maszynie do chleba, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Zapomniane ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać awokado, śmietana, Serek i salsa. Zmiksuj do pożądanej konsystencji.
W małej misce wymieszać sól, pieprz, sól czosnkową i cebulę w proszku. Wymieszać z mieszaniną awokado. Przykryć i schłodzić w lodówce 1/2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."