Łatwe Makaroniki Kokosowe Pokryte Czekoladą
Łatwe czekoladowe makaroniki Kokosowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 111 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Makaroniki z czystymi truskawkami z weganami, Paleo, pokryte czekoladą i bez opcji pieczenia, Łatwe Makaroniki Kokosowe, oraz Łatwe Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, wymieszać kokosa, mąkę i sól. Wymieszaj słodzone mleko skondensowane i wanilię, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Upuść, usypując łyżki na przygotowaną patelnię.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż kokosowy będzie wystarczająco tosty. Natychmiast wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.
W kuchence mikrofalowej lub w metalowej misce nad patelnią gotującej się wody roztopić wiórki czekoladowe i mleko, często mieszając, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Schłodzone ciasteczka zanurzyć w połowie czekolady i zeskrobać nadmiar na bok miski.
Umieść na woskowanym papierze, aż do Ustawienia.