Łatwe Makaroniki Kokosowe Pokryte Czekoladą

Łatwe Makaroniki Kokosowe Pokryte Czekoladą
Łatwe czekoladowe makaroniki Kokosowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 111 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Makaroniki z czystymi truskawkami z weganami, Paleo, pokryte czekoladą i bez opcji pieczenia, Łatwe Makaroniki Kokosowe, oraz Łatwe Makaroniki Kokosowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać kokosa, mąkę i sól. Wymieszaj słodzone mleko skondensowane i wanilię, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Upuść, usypując łyżki na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
KokosKokos
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż kokosowy będzie wystarczająco tosty. Natychmiast wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
W kuchence mikrofalowej lub w metalowej misce nad patelnią gotującej się wody roztopić wiórki czekoladowe i mleko, często mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Schłodzone ciasteczka zanurzyć w połowie czekolady i zeskrobać nadmiar na bok miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść na woskowanym papierze, aż do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia1
Magazyn