Łatwe Kiełbasy Faszerowane Pieczarki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać łatwe kiełbasa nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, pieczarki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Faszerowane pieczarki z kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wydrąż każdą pokrywę grzybową, zachowując resztki.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę, cebula, i zastrzeżone skrawki grzybów w gorącej patelni, aż kiełbasa jest rumiane i gotowane przez, 4 do 6 protokół.
Spuścić i wyrzucić tłuszcz; powrót mieszanki kiełbasy na patelni.
Wymieszać 3 uncje parmezanu, bułka tarta, czosnek, i pietruszka do mieszanki kiełbasy. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 3 do 5 protokół.
Każdą grzybową nasadkę wymieszać z kiełbasą i ułożyć na blasze do pieczenia.
Nadziewane pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 12 minut.
Posypać Pozostałe 1 uncji parmezanu na grzyby i piec, aż grzyby są gotowane przez i ser topi się i bulgotanie, o 3 protokół.