Łatwe Fusilli z sosem pomidorowym Pesto

Łatwe Fusilli z sosem pomidorowym Pesto
Easy Fusilli z sosem pomidorowym Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 370 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką pesto, makaron fusilli, liście bazylii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fusilli z Tunanem i sosem pomidorowym, Fusilli z sosem ogrodowo-pomidorowym", oraz Pesto Szpinakowe Fusilli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podsmaż czosnek przez 2 minuty, następnie dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Sos pomidorowy doprawić solą i pieprzem; wymieszać z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
SOS polać gorącym ugotowanym makaronem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Posypać serem, udekorować liśćmi bazylii i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn