Łatwe Fusilli z sosem pomidorowym Pesto
Easy Fusilli z sosem pomidorowym Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 370 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką pesto, makaron fusilli, liście bazylii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fusilli z Tunanem i sosem pomidorowym, Fusilli z sosem ogrodowo-pomidorowym", oraz Pesto Szpinakowe Fusilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż czosnek przez 2 minuty, następnie dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i wrócić do garnka.
Sos pomidorowy doprawić solą i pieprzem; wymieszać z pesto.
SOS polać gorącym ugotowanym makaronem i dobrze wymieszać.
Posypać serem, udekorować liśćmi bazylii i od razu podawać.