Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj łatwy Lasagnan z czterema serami. Na 15,78 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4291 kalorii, 262g białka, oraz 179g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka twarogu, makaron lasagne, sos spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lazania serowa Easy (WW), Łatwa Lazania, oraz Easy One Pot Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
4
W blenderze lub mikserze elektrycznym zmiksuj sos pomidorowy i twarożek na gładką masę. Łyżka trochę mieszanki sosu na dnie naczynia do pieczenia 9x13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieść warstwę ugotowanego makaronu na sosie, i posypać porcją mozzarelli, cheddar i parmezan na makaron. Powtórz warstwę sosu, makaronu i sera; zakończyć warstwą sera.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.