Łatwe Ciasto Rumowe
Łatwe ciasto Rum może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka instant budyń waniliowy mix, cukier, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Zrzuć ciasto: łatwy Potluck ulubiony z mieszanką ciast i mrożonymi jagodami, oraz Easy Orangesicle Cake Mix Bundt Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 cala rurki lub patelni Bundt.
Posypać orzechami na dnie patelni.
Wymieszać razem ciasto mix, 1/2 szklanki ciemnego rumu, jajka, 1/2 szklanki wody, olej, i pudding waniliowy mix.
Wlać ciasto na orzechy na patelni.
Piec przez 1 godzinę. Ostudzić i odwrócić ciasto na talerzu. Nakłuj wierzch tortu.
Aby glazura: roztopić masło w rondlu. Wymieszać w 1/8 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru. Gotować przez 5 minut, stale mieszając.
Wyjąć glazurę z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki rumu.
Mżawka i gładka równomiernie na górze i bokach.