Łatwe Bułeczki Drożdżowe

Łatwe Bułeczki Drożdżowe
Łatwe bułki drożdżowe mogą być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 139 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mleka, masła, ciepłego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Łatwe Bułeczki Drożdżowe, Łatwe Bez Drożdżowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Szybkie Łatwe Rolki Drożdżowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz drożdże i 1/2 szklanki ciepłego mleka w 2-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Połącz mieszaninę drożdży, 1 szklankę mleka, cukier i kolejne 3 składniki w dużej misce. Stopniowo dodawać 1 szklankę mąki, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do smarowania wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
5
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię; zagnieść 5 lub 6 razy. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkuj każdą porcję ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Cięcie za pomocą 2-calowego okrągłego noża.
8
Rund pędzla równomiernie z 1/4 szklanki roztopionego masła, i złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Umieścić rolki w 3 lekko nasmarowanych 9-calowych okrągłych tortownicach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
11
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 18 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Posmarować pozostałą 1/4 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn