Łatwa Zupa Wołowa Warzywna

Łatwa Zupa Wołowa Warzywna
Łatwa zupa warzywno-wołowa to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 240 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mielony pieprz, wodę, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Z Ciasta Dyniowego jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 85%. Spróbuj Łatwa Zupa Warzywno-Wołowa, Łatwa Zupa Wołowa Warzywna, oraz Łatwa Zupa Wołowa Z Warzywami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu gotuj wołowinę na brązowy kolor; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W dużym garnku na średnim ogniu połącz gotowaną wołowinę, wodę, pomidory, cebulę, ziemniaki, mieszane warzywa, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn