Łatwa szynka miodowo-musztardowa

Łatwa szynka miodowo-musztardowa
Łatwa szynka miodowo-musztardowa może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis przeznaczony jest dla 14 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 42 g białka i 33 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, sproszkowanego czosnku, sosu miodowo-musztardowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szynka z musztardą miodową, Szynka glazurowana miodowo-musztardową i Szynka pieczona z musztardą miodową.

Instrukcje

1
Umieść szynkę piknikową w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
W misce wymieszaj sos miodowo-musztardowy, brązowy cukier, wodę i proszek czosnkowy; polać szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
RamięRamię
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gotuj na niskim poziomie od 8 godzin do nocy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia13
Magazyn