Łatwa Szarlotka
Potrzebujesz deser bezmleczny? Łatwa Szarlotka może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Za 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 198 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, sodę oczyszczoną, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Łatwa Szarlotka, Łatwa Szarlotka, oraz Łatwa Szarlotka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier, olej, jajka i wanilię, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i sodę oczyszczoną; stopniowo ubijaj w mieszankę cukru, aż się zmiksuje. Złożyć jabłka i orzechy włoskie.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 35-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Szarlotkę można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.