Łatwa ryba Veracruz (Pescado a la Veracruzana)
Łatwa ryba Veracruz (Pescado a la Veracruzana) jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kolendry, ser cotija, filety z Lucjana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), Huachinango a la Veracruzana (Czerwony Lucjan, styl Veracruz), oraz Veracruzana Fish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj wnętrze dużego naczynia do pieczenia sprayem do gotowania.
W naczyniu do pieczenia umieścić czerwone filety z Lucjana i przykryć pico de gallo i posiekaną cebulą.Przykryć naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i wstawić do piekarnika.Gotować przez 35 do 45 minut, aż ryba zostanie zakończona. (Czas gotowania zależy od grubości filetów rybnych. Ryba odbywa się wtedy, gdy można łatwo płatkować ryby widelcem.)
Zdjąć folię i posypać serem Cotija i kolendrą na rybach i pomidorach.
Wstawić z powrotem do piekarnika na 10 minut, aż ser zacznie się nieco topić.
Wyjąć z piekarnika. Danie i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.