Łatwa Portugalska Zupa Z Jarmużu

Łatwa Portugalska Zupa Z Jarmużu
Łatwa portugalska zupa z jarmużu wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka łokcia makaron, marchew, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Jarmużu, Portugalska Zupa Z Jarmużu, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kielbasa; gotować i mieszać, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Wymieszać ziemniaki w mieszaninie kiełbasa, doprawić solą i pieprzem, i nadal gotować, aż ziemniaki zaczną brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
KielbasaKielbasa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Wlać bulion z kurczaka i wodę do garnka; dodać fasolę, marchew i jarmuż. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszaj makaron z zupą; kontynuuj gotowanie, aż makaron będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, o 15 minutach. więcej. Top każdej misce z 1 łyżką parmezanu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn