Łatwa lekko smażona ryba-tymianek i przyprawy-śródziemnomorska
Łatwa lekko smażona ryba-tymianek i przyprawy-śródziemnomorska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz cytrynę, tilapię, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona ryba z kaszą Cheddar-tymianek, Makaron z cukinią Sofrito z fasolą i lekko smażonymi Plantanami, oraz Lekko smażona Tilapia z masłem Caper Brown i cytrynowo-szalotkową.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.