Łatwa czerwona fasola i ryż

Łatwa czerwona fasola i ryż
Łatwa czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 490 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, kiełbasa, woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Łatwa czerwona fasola i ryż, oraz Łatwy Domowy ryż i fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 4 składniki na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 8 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać fasolę i kolejne 7 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać na ryżu. Aby podgrzać, kuchenka mikrofalowa przy średnim (50% mocy) 3 do 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn