Łacińskie hamburgery z karmelizowaną cebulą i Jalapeno Relish i majonezem z czerwonej papryki

Łacińskie hamburgery z karmelizowaną cebulą i Jalapeno Relish i majonezem z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.94 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę adobo, bułkę tartą, mielony uchwyt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery Z Karmelizowaną Cebulą, Jalapeño Relish I Majonezem Z Czerwonej Papryki, Hamburgery z pieczoną cebulą i papryką, oraz Patty Melt z karmelizowaną czerwoną papryką, Jalapeno i cebulą {Giveaway} - zakończony.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce, dokładnie wymieszać ręcznie mieloną wołowinę, chorizo, przyprawa adobo, startą cebulę i bułkę tartą. Uformuj hamburgery na 6 pasztecików bez naciskania ich zbyt wiele lub mogą stać się trudne. Wyłóż miskę do pieczenia z woskowanym papierem i umieść hamburgery obok siebie w jednej warstwie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. To pomoże hamburgery trzymać się razem. Jeśli zrobisz więcej niż potrzebujesz, po prostu oddziel się woskowanym papierem i włóż do torby do przechowywania zamrażarki do przyszłego użytku.;
Rozgrzać oliwę z oliwek na ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj chiles jalapeno i brązowy cukier.
Saute przez 15 minut lub aż cebula i chiles są karmelizowane i miękkie. Odstawić.;
Odcedzić pieczoną czerwoną paprykę i umieścić je w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Puree majonez i pieczonej czerwonej papryki, aż dobrze połączone i mieszanina jest gładka. Uwaga: można to zrobić do 2 dni przed czasem, a w rzeczywistości smak będzie bardziej kompletny z nocnym schładzaniem.;
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na górze pieca na średnim ogniu.
Umieścić hamburgery na gorącym grillu lub patelni, aż gotowane do pożądanej doneness. Ze względu na surowe chorizo w przepisie zaleca się co najmniej średnio dobrze, około 10 minut z każdej strony. W ciągu ostatnich 5 minut gotowania, góry hamburgery z plasterkami sera, dzięki czemu można stopić. Jeśli grill ma pokrywkę, krótkie założenie go pomoże serowi stopić się szybko i równomiernie.
Po obu stronach roladek rozprowadzić około 1 łyżki majonezu z papryki czerwonej.
Ułożyć burger na dolnych połówkach, i góry z kilkoma łyżkami karmelizowanej cebuli i jalapeno relish.