Złote Muffinki Kokosowo-Migdałowe

Złote Muffinki Kokosowo-Migdałowe
Need a wegański posiłek poranny? Złote muffinki kokosowo-migdałowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skórkę pomarańczową, kokos, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Muffinki Kokosowo-Migdałowe, Muffinki Kokosowo-Migdałowe, oraz Świeże Muffinki Truskawkowe, Migdałowe I Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, rozdrobniony kokos, cukier, migdały, proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W średniej misce ubij razem mleko kokosowe, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do mieszanki mąki i mieszać, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Przełożyć na przygotowaną patelnię muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek muffinki wyjdzie czysty. Przed podaniem obróć na stojak z drutu, aby ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn