Złote, Chrupiące Gnocchi Z Letnią Fasolą

Złote, Chrupiące Gnocchi Z Letnią Fasolą
Przepis Złoty, chrupiące Gnocchi z latem fasoli skorupy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kurki, pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis ze 101 książek kucharskich ma 28 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki, Chrupiąca Sałatka Shell Taco, oraz Łatwe Chrupiące Tacos Shell dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn