Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym
Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 327 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jicama żarówki, kłosy kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surowa Sałatka z kukurydzy i rzodkiewki z pikantnym sosem limonkowym, Sałatka z Mango, Jicamana i rzodkiewki z sosem orzechowym, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem limonkowo-sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sok z limonki, skórkę z limonki i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
5
Dodać kukurydzę, wstrząsnąć raz do dystrybucji, i gotować bez ruchu, aż ciemno zwęglone z pierwszej strony, o 3 protokół. Wrzuć i odwróć kukurydzę i powtarzaj, aż kukurydza pokryje się ciemnymi plamami, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodaj paprykę, jalapeño, i scallion białek. Gotować, podrzucając często, aż zmiękną, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cały Imbir, Rozgnieciony
7
Przełożyć do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować tylko do miękkości-chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
9
Fasolę odcedzić i uruchomić pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
10
Dodaj fasolę do miski z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodaj rzodkiewki, jicama, biała cebula, kolendra, zielenina szalotka, i dressing i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, Rozgnieciony
Cebula Biała
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)