Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym
Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 327 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jicama żarówki, kłosy kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surowa Sałatka z kukurydzy i rzodkiewki z pikantnym sosem limonkowym, Sałatka z Mango, Jicamana i rzodkiewki z sosem orzechowym, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem limonkowo-sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sok z limonki, skórkę z limonki i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Serem Brie)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
5
Dodać kukurydzę, wstrząsnąć raz do dystrybucji, i gotować bez ruchu, aż ciemno zwęglone z pierwszej strony, o 3 protokół. Wrzuć i odwróć kukurydzę i powtarzaj, aż kukurydza pokryje się ciemnymi plamami, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodaj paprykę, jalapeño, i scallion białek. Gotować, podrzucając często, aż zmiękną, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Serem Brie)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
7
Przełożyć do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
8
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować tylko do miękkości-chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
9
Fasolę odcedzić i uruchomić pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
10
Dodaj fasolę do miski z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
11
Dodaj rzodkiewki, jicama, biała cebula, kolendra, zielenina szalotka, i dressing i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Serem Brie)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cebula Biała
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)