Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami

Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami
Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą z pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), oraz Żurawina Tosty Kokosowe Siemię Lniane Płatki Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do toffi: wyłożyć blachę do pieczenia matą silikonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ToffiToffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Masło umieścić w średnim rondlu na małym ogniu. Gdy masło jest w połowie stopione, dodać cukier i wodę i gotować na małym ogniu, mieszając bardzo delikatnie gumową szpatułką, aż do całkowitego połączenia. Klip na termometr cukierki z boku patelni, włączyć ciepło do średniej-wysokiej i poczekać, aż mieszanina osiągnie 300 stopni F, około 15 minut. Mieszanina zacznie bąbelkować i zbrązowieje. Jeśli brązowienie wydaje się nierównomierne, obracaj patelnię podczas procesu gotowania, ale nie mieszaj. Gdy mieszanina osiągnie 300 stopni F, wyjmij patelnię z ognia i usuń termometr cukierkowy. Wymieszać z prażonymi nasionami lnu i makiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Siemię LnianeSiemię Lniane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia, za pomocą przesuniętej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić. (To szybko ostygnie.) Posiekać ręcznie na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z 48 mini Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Posypać każdą babeczkową wkładkę 2 łyżeczkami tostów z lnu i toffi z maku. W misce z mieszanką stojącą wyposażoną w przystawkę do łopatek, masło i cukier śmietankować, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
ToffiToffi
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Siemię LnianeSiemię Lniane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać jajka po 1 na raz, skrobanie miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać ekstrakt kokosowy i płatki kokosowe. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać w osobnej misce. Naprzemiennie składając mieszaninę mleka kokosowego i mąki do mieszaniny masła. Napełnij wkładki babeczkowe trzy czwarte drogi i piecz przez 11 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Aby złożyć: kiedy babeczki są fajne w dotyku, użyj corer jabłko zrobić dziurę w środku każdej babeczki (uważaj, aby nie przejść na dno babeczki i oderwać papier).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
9
Nadzienie z rodzynkami Muscat umieścić w torbie z ciastami, przeciąć koniec i napełnić każdą babeczkę do górnej części otworu. Polewać natką pietruszki wysoko na wierzchu każdej babeczki. Udekoruj boki babeczek prażonym kokosem. Ułóż kilka płatków róży w kółko na czubkach babeczek i wypełnij środek dodatkowymi tostami z nasion lnu i toffi z maku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Siemię LnianeSiemię Lniane
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
MoscatoMoscato
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
ToffiToffi
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
10
Połącz mleko i brązowy cukier w małym rondlu na średnim ogniu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Dodać rodzynki i nadal gotować przez 3 protokół. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
12
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Wlać na pół arkusza tacy i umieścić w lodówce do ostygnięcia.
14
Połącz mieszankę rodzynek i tosty Kokosowe ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
15
Na puree: spłucz i osusz natkę pietruszki. Rozkwit żelatyny w ciepłej wodzie. Przyciąć dno 2 cale od pietruszki i dodać pozostałą pietruszkę do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Dodaj zakwitniętą żelatynę i zimną wodę i zmiksuj na gładką masę. Powinien posiadać niewielki szczyt i być jasnozielony (może być konieczne dodanie kilku dodatkowych łyżek wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
17
Przenieść mieszaninę na blachę do pieczenia i szybko schłodzić w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
18
W przypadku lukru: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i sól na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
19
Dodać cukier cukierniczy w 1/2 szklanki dodatków do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
20
Dodaj wanilię. Złożyć drobno posiekane toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
ToffiToffi
21
Z lodówki wyjąć natkę pietruszki i wymieszać z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
22
Przelać lukier do dużej torebki z ciastem wyposażonej w dużą karbowaną końcówkę gwiazdki. Wróć do lodówki, aby zachować jędrność.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(2 Laski) masło(2 Laski) masło2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetosty Kokosowetosty Kokosowe2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetosty Kokosowe, do dekoracjitosty Kokosowe, do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt kokosowyekstrakt kokosowy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki kokosowepłatki kokosowe2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników5Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1duża pęczkaPietruszka zwyczajna, świeża włoskaPietruszka zwyczajna, świeża włoska1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane nasiona lnu i toffi z makudrobno posiekane nasiona lnu i toffi z maku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona lnu, tostynasiona lnu, tosty5521 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna3kopertyżelatyna bez smakużelatyna bez smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRodzynki MuscatRodzynki Muscat591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki kokosowe, prażone, opcjonalniepłatki kokosowe, prażone, opcjonalnie48krewetki i żyłkiOrganiczne zielone i różowe płatki róży, pokrojone w szyfonadę, do dekoracjiOrganiczne zielone i różowe płatki róży, pokrojone w szyfonadę, do dekoracji1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukier DrobnyCukier Drobny3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(3 Laski) masło niesolone, zimne(3 Laski) masło niesolone, zimne3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(3 Laski) niesolone masło, temperatura pokojowa(3 Laski) niesolone masło, temperatura pokojowa1Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła wodaciepła woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda12 łyżeczki czosnku w proszkukońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn