Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette

Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette
Zwiędłe Jesienne zielenie z miodowo-musztardowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz azjatyckie gruszki, świeży szpinak, ocet szampański i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, Jesienne Zielenie Z Winegretem Z Cydru, oraz Sałatka z grillowanych krewetek & Wilted Mizuna musztarda Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Squash obrać: najpierw pokroić na dwa przekroje, zeskrobać nasiona i umieścić squash, płaską stroną w dół, na desce do krojenia. Pracę wokół squasha z ostrym nożem lub obieraczką, upewniając się, aby usunąć warstwę jaśniejszego koloru mięsa pod skórą, jak również skóry. Pokroić w kostkę 1/2 cala, aby uzyskać około 1 szklanki (rezerwy resztki do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
3
Pokrojone w kostkę dynie i gruszki ułożyć na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 20 protokół; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GruszkaGruszka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Zrób poprzeczne rozcięcie na zaokrąglonym końcu każdego kasztana ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Umieść na blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut, lub aż cięte sekcje na spodach orzechów zaczną się zwijać. Obrać kasztany tak szybko, jak są one na tyle chłodne, aby obsłużyć, jak będą one obierać najłatwiej, gdy gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Pokroić na ćwiartki i odstawić.
7
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. owiń szalotki w pergaminie, a następnie w folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, około 1 godziny. Gdy szalotki są wystarczająco chłodne do obsługi, posiekać grubo i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Aby zrobić vinaigrette: w dużej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i zarezerwować tłuszcz na patelni. Gdy tłuszcz lekko ostygnie, przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miarki z wylewką. w blenderze lub robocie kuchennym połącz musztardę, miód, ocet, tymianek i pieprz i zmiksuj przez 30 sekund. Powoli dodaj rozgrzany tłuszcz z boczku i olej przez nakrętkę blendera lub rurkę zasilającą robota kuchennego, mieszając aż do całkowitego połączenia
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
BoczekBoczek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
MiarkaMiarka
SitoSito
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
10
Wlać winegret do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
11
Dodaj squash i gruszki, kasztany, szalotka, boczek, komatsuna, tatsoi, i musztarda zieleni do miski i wrzucić z ciepłym vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
VinaigretteVinaigrette
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
SzalotkaSzalotka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BoczekBoczek
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
12
Podawać natychmiast.
13
Przedruk za zgodą Summerland: przepisy na świętowanie z południową gościnnością Anne Stiles Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; zdjęcia © 2013 Brian Woodcock. Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn