Zwiędła Eskarola z czosnkiem, cytryną i olejem
Zwiędła Escarole z czosnkiem, cytryna i olej może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać anchois, kilka płatków pieprzu, escarole, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zwiędła Sałatka Escarole, Zwiędła Eskarola z jabłkami, oraz Fettuccine z zwiędłą Escarole i pieczarkami.
Instrukcje
Podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na głębokiej patelni na średnim ogniu z czosnkiem i sardelą. Gotować razem 3 do 4 minut, aby zaparzać czosnek do oleju.
Wyjąć ząbki czosnku i wymieszać olej do wymieszania w roztopionej anchois i dodać płatki czerwonej papryki. Podnieś ciepło do średniej-wysokiej. Gdy olej marszczy lub zaczyna opadać dym, dodaj zieleninę i wymieszaj smażyć je 2 do 3 minut. Wycisnąć sok z cytryny na zieleni, wrzucić, i służyć.