Zupa ziemniaczano-serowa
Zupa ziemniaczano-serowa to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, mleka, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, Zupa Ziemniaczana Z Serem, oraz Zupa ziemniaczano-serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w holenderskim piecu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodaj pory i czosnek; smażyć 2 do 3 minut lub do pory są miękkie.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać mąkę; gotować 1 minutę. Stopniowo dodawać bulion, ciągle mieszając, aż będzie lekko gęsty.
Dodać ziemniaki i trybula. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 35 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Umieścić 1/2 zupy w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Powrót mieszaninę do holenderskiego piekarnika; dobrze wymieszać. Wymieszać z mlekiem, serem, solą i pieprzem; gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Top z zielonej cebuli, w razie potrzeby.