Zupa Ziemniaczano-Porowa
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa ziemniaczano-porowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2096 kalorii, 44g białka, oraz 112g tłuszczu. Na $6.09 za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, sól, serek philadelphia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Z Pora Ziemniaczanego, Zupa z pora i ziemniaków mamy, oraz Zupa z szynki, ziemniaków i pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać pory; gotować 5 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki, wodę, sól i pieprz; przykryć. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 do 20 min. albo aż ziemniaki będą miękkie. Fajne 10 min.
Mieszamy mieszaninę porów, partiami, w blenderze, aż będzie gładka. Wróć do pan.
Dodać serek śmietankowy, kilka kostek na raz; gotować na średnim ogniu, aż serek topi się całkowicie i mieszaninę dobrze wymieszać, stale mieszając.
Dodać mleko; gotować od 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Top ze szczypiorkiem.