Zupa Ziemniaczano-Koprowa

Zupa Ziemniaczano-Koprowa
Zupa ziemniaczano-koper włoski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 135 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, bulion warzywny, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zupa Ziemniaczano-Koprowa, Zupa Ziemniaczana Z Kopru Włoskiego, oraz Kremowa zupa z kopru włoskiego i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście na miarę 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Mięso MieloneMięso Mielone
2
Usunąć i wyrzucić łodygi.
3
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cebulę posiekać do pomiaru 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Pokrój ćwiartowane ziemniaki w plastry o grubości 1/4 cala. Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj posiekaną cebulkę kopru włoskiego, ziemniaki i Por i gotuj 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiemniakZiemniak
PorPor
6
Dodaj wodę, sól i bulion, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
7
Wyjąć 2 szklanki zupy z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni. Wymieszaj liście kopru włoskiego, natkę pietruszki i pieprz. Łyżka do misek; wierzch z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn