Zupa Ziemniaczano-Koprowa

Zupa Ziemniaczano-Koprowa
Zupa ziemniaczano-koper włoski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 135 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, bulion warzywny, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Zupa Ziemniaczano-Koprowa, Zupa Ziemniaczana Z Kopru Włoskiego, oraz Kremowa zupa z kopru włoskiego i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście na miarę 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Mięso MieloneMięso Mielone
2
Usunąć i wyrzucić łodygi.
3
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cebulę posiekać do pomiaru 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Pokrój ćwiartowane ziemniaki w plastry o grubości 1/4 cala. Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj posiekaną cebulkę kopru włoskiego, ziemniaki i Por i gotuj 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiemniakZiemniak
PorPor
6
Dodaj wodę, sól i bulion, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
7
Wyjąć 2 szklanki zupy z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni. Wymieszaj liście kopru włoskiego, natkę pietruszki i pieprz. Łyżka do misek; wierzch z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn