Zupa ziemniaczana z pikantnymi krewetkami może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, krewetki, kurczak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj ZUPA KOKOSOWA ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW Z PIKANTNYMI KREWETKAMI, Pikantna zupa z krewetek i Chorizo, oraz Kwaśno-Pikantna zupa z krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać szalotki i szczyptę soli i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając, aż ledwo zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Dodać bulion z kurczaka i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół. Odcedzić bulion do żaroodpornej miski i przenieść szalotki i ziemniaki do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 1 szklanka bulionu i puree, aż będzie gładka. Powrót puree do garnka. Wymieszać z pozostałym bulionem i doprawić solą. Doprowadzić zupę z powrotem na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
W średniej misce, wrzucić krewetki z pastą pieprzową i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj krewetki do zupy i gotować tylko do momentu, gdy są różowe i zwinięte, o 1 minutę. Zupę pokroić w miseczki, udekorować szalotki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego