Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem Cheddar
Zupa ziemniaczana z boczkiem Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 500 kalorii, 16G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz mleko, ser cheddar, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Cheddar i Ale z ziemniakami i boczkiem, Obfite Ziemniaki I Cheddar Z Boczkiem Zupa, oraz Boczek Ziemniaczany Brokuły Cheddar Zupa Serowa.
Instrukcje
W rondlu 2-quart podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i ziemniakami (suchymi) tylko do zwilżenia.
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem. Odstawić.
W 6-quart heavy stockpot, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść bekon Na Ręczniki papierowe, pozostawiając kapiele w garnku.
Dodaj cebulę i pieprz do stockpot. Gotować 4 do 5 minut lub aż cebula są przezroczyste i lekko rumiane.
Dodaj ziemniaki i bulion do stockpot. Ubij trzepaczką, aż składniki będą dobrze połączone. Nadal gotować, aż do ogrzania.
Przelać zupę do misek. Wierzch z boczkiem, serem i zieloną cebulą.